About

Vi är Ann, Frida och Emma som tillsammans har en kappsäck full med erfarenhet som vi slagit ihop till en gigantisk fusion av pop, rock, stämsång, glädje och energi. Tillsammans med vårt band blir det en magisk stund där vi gör allt vi gillar med en släng av rockabilly och retro.

Kolla in vårat grymma band här. 

Ann

Har jobbat 23 år professionellt som sångerska. Hon har  körat i studio och live bakom andra av Sveriges stora artister.  Just nu kan ni höra henne i Masked singer där hon körar bakom, i stort sett, alla nummer. Hon har även gjort ett stort antal utlandsturneer och uppträtt i de fina salongerna som tex Royal Albert hall, Wembley och Hollywood bowl.

Fun facts:

Levde sina första fem år i Spanien och är en storslagen livsnjutare

Frida

Har jobbat över 25 år som professionell sångerska. Ni har sett och hört henne i husbandet på Idrottsgalan och som körsångerska bakom Sveriges artistelit på Tv, radio och scener runt om i landet. Hon har också hoppat in och sjungit i Let´s dance, jobbat med Stings producent Pete Smith och såncoachat artister i bl.a.Melodifestivalen och Diggiloo.

Fun facts:

Är utbildad till både dansare och målare och har jobbat på suspekta ställen i Italien.

Emma

Har också över 25 års erfarenhet som professionell sångerska. Hon ar körat bakom artister som Britney Spears, Sophie Ellis Baxter och Sveriges artistelit. I 13 år var hon medlem i den världsberömda acapellagruppen The Real Group och har turnerat världen över. I vår kan ni höra henne sjunga i

Let´s dance.

Fun facts:

Har nyss tagit sin examen i mönsterkonstruktion och är ett stort Star Wars-fan (om inte det största)

Read more

Frida Brunzells firma är för närvarande vilande.